SHOW U RIMU Đoković dobio bocu u glavu, srušio se, potekla krv…

Autor:

screenshot/X, DelMartin0

Novak Đoković je nakon pobjede nad Francuzom Moutetom davao autograme kad je dobio bocu u glavu. Organizatori su odmah istaknuli kako je boca slučajno ispala iz ruksaka. I imaju pravo. Nije u pitanju napad nego: nezgoda


Novak Đoković je u drugom je kolu ATP Masters 1000 turnira u Rimu rutinski odradio posao s Francuzom Corentinom Moutetom.

Dva seta, glatkih 6:3, 6:1 i gotovo. Potom je uobičajeno Đoković krenuo ka svlačionici te se (opet: klasika i uobičajeno) zaustavio kako bi obožavateljicama i obožavateljima davao autograme.

Dok su ga dozivali sa svih strana da dobiju njegov potpis, Đokoviću je s tribina – pala boca u glavu!

Srpski tenisač je pokleknuo, držao se za glavu, nekoliko ljudi priteklo mu je u pomoć, a talijanski mediji javljaju kako je trebalo zaustaviti i krvarenje od zadobivene rane.

AP piše kako su Đokovića odmah pregledali liječnici, da ima ozljedu i kvrgu na glavi. Uobičajena press-konferencija za medije nakon meča, naravno – nije održana.

ĐOKOVIĆEV DJED ‘Brane mi da govorim o Novaku. U stanu samo: knjige, fotografije i ja. Nikad nisam rekao da sam Srbin’

Associated Press ističe i  kako organizatori turnira navode da je cijela situacija bila tek nezgoda. Konkretnije: da je ‘boca ispala iz ruksaka djeteta koje se nagnulo preko ograde kako bi Đokoviću pružilo papir za autogram’.

Marca dokazuje kako su – u pravu. Istina, nije dijete nego mladi čovjek, ali doista se ne radi o napadu nego o nezgodi:

Đoković u nedjelju treba odigrati meč 3. kola ATP Masters 1000 turnira u Rimu protiv Čileanca Alejandra Tabila, 29. nositelja turnira u glavnog grada Italije.

OZNAKE: Novak Đoković, ATP, rim

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.