ZVIJEZDA SERIJE STRANGER THINGS Joe Keery otkrio da Taylor Swift obožava njegovu glazbu

Autor:

AP Photo/Chris Pizzello

Pjevačica Taylor Swift obožavateljica je glazbe glumca i glazbenika Joea Keeryja, zvijezde serijala ”Stranger Things”, a on tvrdi da usprkos glasinama nikada nisu zajedno radili u studiju.
Oboje su viđeni u legendarnom Electric Lady Studios u New Yorku u isto vrijeme prošle godine jer je Keery također glazbenik s umjetničkim imenom Djo, a najpoznatiji je po svom viralnom hitu ”End of the Beginning”.
Govoreći o nagađanjima da su radili zajedno, Keery (32) je rekao za ”The Spout Podcast”: “Samo sam se zatekao u studiju tog dana kad je i ona bila tamo. Sreo sam je nekoliko puta i zaista je zgodna. Prije nego što moja pjesma uopće postala poznata, rekla je, ‘Hej, zaista volim tvoju pjesmu ‘End Of Beginning’. Rekla mi je da je čula pjesmu, a ja sam blenuo i pomisli: ‘Što? Čula si tu pjesmu? Kako si dovraga čula tu pjesmu?’ Ona je ljubiteljica glazbe, kopa i prati nove stvari pa pretpostavljam da to nije tako čudno. Nekako je pjesma došla do nje, ona ju je poslušala i onda mi rekla da joj se sviđa. Stvarno jako lijepo od nje.”

Nedavno je o tom susretu govorio i u ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”: “To je bio vrlo konfuzan dan, bio sam u studiju, gledao svoja posla i nisam ništa ni radio, a onda sam izašao i ispred je stajalo 1000 ljudi. Očekivali su Taylor Swift i kad su me ugledali, na licu im se vidjelo pitanje: Tko je ovaj tip?
Što se tiče pjesme za koju kaže da Taylor Swift “voli”, Keery je nedavno za NME otkrio što je bila inspiracija za pjesmu ”End Of The Beginning”.
“To je refleksija na moje rane dvadesete godine života u Chicagu, gdje sam otišao na koledž i diplomirao te svirao u nekoliko bendova. Bio sam na glazbenoj sceni, ali i radio kao konobar i odlazio na audicije za reklame i slično. Pretpostavljam da se radi o tome da sam bio na rubu velike promjene u svom životu, ali sam bio toliko nestrpljiv u planovima za budućnost da možda nisam shvaćao da živim u jednom posebnom trenutku. Dakle, to je pjesma o nekoj vrsti nostalgije za mojom drugom verzijom. Ali to je također i osobna ispovijest o tome da cijeniš sadašnjost i budeš svjestan da će prošlost uvijek biti dio tebe”, rekao je Joe Keery.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.