VI BIRATE! Pavličekovi strahovi zbog uniseks toaleta ili Baukova nada za hrvatski jezik? Glasajte!

Autor:

Patrik Macek/PIXSELL

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Prošlog ste tjedna za pobjednika izabrali – Andreja Plenkovića!

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati.

Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Aleksandar Vučić o tome zašto nije sastančio s Kurtijem

Službeni odgovor je bio – nije spreman za sastanak sa mnom. Sad, nije spreman, nije htio, nije smio, mnogo sam mu gadan, ovakav sam, onakav, otkud ja znam što sam?!

 

2. Marijan Pavliček o svojim strahovima

Ja želim da moje dijete koje je sad muško – ostane muško. A ne da sutra bude žensko, a prekosutra neka nebinarna osoba, ne želim imati uniseks toalete kao u Švedskoj, ne želim imati toalete za muško, žensko i srednje osobe.

 

3. Milorad Dodik se svađa s opozicijskim zastupnikom u Skupštini

Je*eš tog američkog čo’eka koji na taj način pokazuje svoju servilnost. Čj, ka’e, maloprije rek’o ovdje vlada haos. Gospodo, jeste vi vidjeli ovdje neki haos? Kakvi haos? Znaš ti šta je haos? Čuj haos. Haos, ljudi, je li haos u Republici Srpskoj? U čemu je haos? Što lažeš? O čemu pričaš, bolan? Iznervir’o si Dodika, nisi me iznervir’o! Šuti, bolan! Šuti! Šuti!

 

4. Arsen Bauk o Zakonu o hrvatskom jeziku

Hrvatski jezik preživio je Turke, Avare, Austrijance, Mađare, Mlečane, jednu Jugoslaviju, drugu Jugoslaviju, pa će preživjeti i HDZ.

 

5. Tomo Medved o Plenkoviću

Podsjećam da je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković jedan od rijetkih političara koji je došao iz Bruxellesa u Hrvatsku, vratio se, dobio treći uzastopni mandat, obnovljeno povjerenje naših građana za vođenje vlade i to je još jedan od pokazatelja odlučnosti našeg predsjednika koji sve ove godine ustrajno doprinosi boljitku Hrvatske.

 

A sad – na glasanje!

Tko je vaš Uj Fuj tjedna?

Učitavanje ... Učitavanje ...

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.