MOŽE LI NIŽE? Gospodin binarnik ili metak u čelo? Mario Radić ili Hrvoje Zekanović? GLASAJTE

Autor:

Matija Habljak, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Došlo je vrijeme i da proglasimo prošlotjednog pobjednika. Bili su tu Stephen Bartulica, Marko Milić, Josip Dabro, Božo Petrov, Peđa Grbin, Ivan Anušić, Zoran Milanović. A twelve points, 12 bodova dali ste – Stephenu Bartulici!

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Mario Radić o Eurosongu

Pa sam ja jednim krajičkom oka to gled’o, u tom trenutku je gospodin binarnik, ovaj gospodin LGBTQR kod je bio prvi. To što je to sada u Europi tako, pa doći će to kod nas za dvije, tri, pet godina. Mi to moramo zaustavit! Mi to jednostavno moramo zaustavit. Mi to moramo zaustavit, evo.

 

2. Josip Dabro, magistar iz Travnika

Novinarka: Razgovaramo li u ovom trenutku s ministrom poljoprivrede?
Dabro: Ne znam, to trebate pitat’ ministra poljoprivrede, he-he. Ne znam, vidjet ćemo još. Ja sam spreman za bilo koji resor, vidim se u izvršnoj vlasti.

 

3. Milorad Dodik, laktaški Pinokio

Veoma je malo pripadnika hrvatskog naroda koji se nisu solidarizirali s ustaškim režimom. Čak su nedjelju, 18. 10. u kojoj je pobijeno 1500 Srba nazvali Sveta nedelja, a po Hrvatskoj danas možete nalaziti naselja koja se zovu Sveta Nedelja.

 

4. Aleksandar Vučić hvali Xi Jinpinga

Mnogo vam hvala, mojoj ličnoj sreći nema kraja zbog ove posjete. Hvala na ovoj posjeti. Mnogo, mnogo hvala, mi smo presretni što ste vi ovdje i hvala vam na toj posjeti. Hvala vam još jednom na tome, beskrajno sam zahvalan predsjedniku Xiju, mnogo smo zahvalni na tome što ste uvijek bili uz Srbiju. Hvala vam na tome i hvala što to niste zaboravili, gospodine predsjedniče.

 

5. Stephen Nikola Bartulica Bond

Čuo sam jutros da sam američki špijun, sad izgleda da Amerikanci vode kolo, sad izgleda čekam svako jutro upute iz Bijele kuće što ću govoriti.

 

6. Hrvoje Zekanović prevršio svaku mjeru

Tko će braniti Peđu Grbina? Ajmo! Neće ga nitko braniti, pa naravno, tko će živog mrtvaca, zombija braniti? Zombija jedino možeš… znate one filmove, treba ga pogoditi onim kolcem u srce i metkom u čelo.

 

7. Mario Radić o važnim promjenama koje stižu s DP-om

Thompson je bio pjesma dana na HRT-u prije 4-5 dana nakon 15 godina. Sve je bilo u tri dana. Ne znam vide li ljudi da se neke stvari već sad mijenjaju, a mi još nismo ni…

 

8. Vesna Vučemilović opravdava što je žeton

Mi svi koji se bavimo politikom, nismo tu zbog nas nego zbog birača i treba poslušati što su birači na ovim izborima poručili. Žele vladu desnog centra. Kao osoba koja je od samog početka političkog djelovanja na desnom političkom spektru, ja tu poruku birača slušam i uvažavam.

 

A sad – na glasanje!

Tko je vaš Uj Fuj tjedna?

Učitavanje ... Učitavanje ...

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.