Sandra Perković: “Pariz 2024, vidimo se!”

“Pariz 2024, vidimo se!”, najavila je velika hrvatska atletičarka Sandra Perković dan nakon što u Tokiju nije uspjela postati prva atletičarka u povijesti koja je na olimpijskim igrama osvojila tri zlatne medalje u jednoj disciplini.

“Teško je… Stvaraš , radiš, želiš, boriš se, improviziraš, sanjaš, plačeš, smiješ se, guraš dalje bez obzira na sve, i tako svaki dan 365 dana u godini, već 5 punih godina, samo za ovaj dan!”, napisala je Perković na Instagramu.

“Borila sam se do kraja , tražila sam sve načine kako na najbolji mogući način predstaviti naše boje , bolje od ovoga nisam mogla niti nisam znala! Hvala Vam za sve poruke, hvala Vam za lijepe riječi, hvala Vam za sve molitve, još će dugo moje oči biti ‘caklene’ na pomisao na ovo natjecanje! To je sport, on zna biti prekrasan, a zna biti užasno grub i surov, ali baš u tome je čar . Čestitke djevojkama na osvojenim medaljama! Cura iz Dubrave još uvijek sanja , još uvijek želi i još uvijek se ne predaje ! Pariz 2024. vidimo se!”, napisala je Perković na Instagramu.

Sandra Perković kroz suze: “Borila sam se, ali sama sam kriva…”

 

 

 

 

 

 

Komentiraj