FOTO: VIDEO: FAT Killer program vježbanja na otvorenom – savršen spoj ugodnog i korisnog

Promo

FAT Killer predstavlja vježbanje na otvorenom, iskoristimo lijepo vrijeme i teretanu zamijenimo prirodnim okruženjem.

Ljeto nam se već opasno približilo, a to znači samo jedno – da je idealno vrijeme da u najkraćem mogućem roku preoblikujemo svoje tijelo do željenih rezultata. Čari prirode i ugodne temperature najbolja su pozivnica za vježbanje na svježem zraku, u vlastitom miru, daleko od zatvorenih i uvijek punih teretana.

Te prednosti iskoristio je i Fit Anansi – FAT Killer online video trening koji je već osvojio sve pobornike zdravog života te zaljubljenike u sport i tjelesne aktivnosti.

Ovog ljeta fitness trenerica Danijela Pupovac predstavlja savršen spoj ugodnog i korisnog – vježbanje na otvorenom. Začetnica programa pokazala je kako se rezultati mogu postići bez dodatne opreme, trenirajući od doma, s mora ili vikendice oslanjajući se isključivo na snagu vlastitog uma i tijela.

S obzirom da je trajanje jednog treninga samo 25 minuta dnevno i oni najzaposleniji mogu ga uvrstiti u svoj raspored. FAT Killer online traje dva i pol mjeseca, cijeli program je interaktivan, a uključuje video treninge, plan prehrane na Instagramu @fitanansi, 3 x tjedno live konzultacije, kao i individualno praćenje napretka u treningu i prehrani kroz dnevnike.

Vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom, a na isti način prilagođava se i prehrana.

Fat killer online sastavljen je od učinkovitih HIIT i metaboličkih treninga, stoga je idealan za ekstremno mršavljenje na najbrži mogući način čiji su rezultati vidljivi već u prvih nekoliko tjedana…

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

Komentiraj