[quote_box_center]

  • Temeljem 16 posto osvojenih glasova na predsjedničkim izborima “Živi zid” je iz proračuna dobio 427 000 kuna
  • Novac će iskoristiti za razne projekte i radne akcije na dobrobit svih hrvatskih građana
  • “Pozivamo mlade ljude iz svih hrvatskih krajeva, a posebno onih zapuštenih i siromašnih, da pošalju projekte koje će proučiti naša komisija i na temelju kojih ćemo im novčano pomoći”, rekao je Sinčić

[/quote_box_center]

Temeljem 16 posto osvojenih glasova na predsjedničkim izborima “Živi zid” je iz proračuna dobio 427 000 kuna koje će iskoristiti za razne projekte i radne akcije na dobrobit svih hrvatskih građana jer smo stranka kojoj je cilj graditi društvo, izjavio je u četvrtak supredsjednik “Živog zida” Vilibor Sinčić.

Pozivamo mlade ljude iz svih hrvatskih krajeva, a posebno onih zapuštenih i siromašnih, da pošalju projekte koje će proučiti naša komisija i na temelju kojih ćemo im novčano pomoći”, rekao je Sinčić na konferenciji za novinare.

Tri projekta su već u tijeku – obnova dječjeg vrtića u Zadru, pomoć udruzi za zaštitu životinja kraj Rijeke i izgradnja trim-staze na otoku Hvaru. Želimo ulagati u projekte koji će poboljšati kvalitetu života naših građana i potaknuti razvoj, kaže Sinčić.

Prosvjedna povorka 24. travnja

Također je najavio da će 24. travnja “Živi zid” zajedno s Udrugom “Franak” sudjelovati u prosvjednoj povorci koja će od Trga Francuske Repulike krenuti prema zgradi Hrvatske narodne banke.

“Živi zid” se priprema za parlamentarne izbore, a u svibnju ćemo predstaviti naš gospodarski program. Na njemu rade vrhunski stručnjaci, uglavnom domaći, a njihova imena ćemo objaviti zajedno s izbornim listama, rekao je Sinčić.

Predsjednik zagrebačkog ogranka stranke Mario Gracin dodao je da se projekti i aktivnosti dogovaraju svakodnevno u stranačkim podružnicama na radnim sastancima koji nisu klasičnoga tipa već se na njima izrađuju materijali, promotivni plakati i leci kojima se građane želi upoznati sa radom i stremljenjima “Živog zida”.

Od lipnja 2011. godine, kada je osnovan, “Živi zid” je danas narastao na devet tisuća članova, a u stranci itekako vode računa o zastupljenosti žena kojih u rukovodećim tijelima ima iznad 40 posto, istaknuli su čelnici “Živog zida”.

Komentiraj