Andreia Brazier preporučuje ženama vježbanje da bi bile dobrog zdravlja

facebook.com

Svjetska prvakinja u fitnessu Andreia Brazier predstavlja nove razne kombinacije treninga za izdržljivost, snagu i vitku liniju, ali ovaj puta se usredotočila na žene srednje dobi i njihove potrebe. Vježbe predstavlja na svom profilu društvenih mreža s naglaskom na pokretljivost i rad s malim težinama. Vježbe su pogodne za sve generacije.

Brazier je četverostruka svjetska prvakinja natjecanja Diva Fitness WBFF, no želi ljude motivirati na vježbe istezanja, pokretljivosti i snage u teretani. Utege manje težine preporučuje za rad i istezanje ciljane skupine mišića. Ističe kako nekoliko treninga u tjednu čini ljude sretnim i zadovoljnim.

Andreia Brazier dolazi iz Porto Alegrea u Brazilu, ozbiljnije je počela vježbati s četrnaest godina, nakon čega sve više napreduje s programom treninga. U Rio de Janeiro seli se 2001. godine, bavi se modelingom za televizijske emisije i časopise te dizajnom. Godine 2005. dolazi u britansku prijestolnicu London. Natjecanja Diva Fitness WBFF prvi put je osvojila 2012. godine.

Danas radi kao profesionalna fitness trenerica na svjetskom nivou i preporučuje svima, osobito  ženama, vježbanje kako bi bile u formi i dobrog zdravlja.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]