VI BIRATE! BUDALE I KRETENI ILI NAPLATA WC-A Plenković ili Milanović – glasajte!

Autor:

Igor Soban, Matija Habljak/PIXSELL

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Vrijeme i da proglasimo prošlotjednog pobjednika. Bili su tu Zoran Milanović, njegov frend Ljubo Ćesić Rojs, Oleg Butković, Marko Skejo, Plenković, Aleksandar Vučić, Anđelko Stričak i Pernarov omladinac Leo Alagić. A – pobjednik je – Oleg Butković!

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Dražen Keleminec pred HRT-om se žali na cenzuru

I moje je pravo da se borim na sve načine! Ako treba, u p**ku materinu, ja ću se zapalit’, j**o mi pas mater! Nemojte se z menom zaj**avati. Idite tamo (na HRT, op. a.) i nek’ oni to riješe! Neka riješe! Još je danas 24 sata predizborne kampanje, nek’ mi daju sat vremena na televiziji, sve ono što su cenzurirali!

 

2. Andrej Plenković o desnici

To su kreteni. To morate shvatiti. Nisu to normalni ljudi. To su budale. I zbog toga moramo slati poruke desnom biračkom tijelu.

 

3. Velimir Bujanec s Peternelom o Plenkijevim izjavama

Gospodine Peternel, ja konkretno kod vas ne vidim da ste krezubi, sveučilišni ste profesor.

 

4. Josip Jurčević s ljudima i – ženama u Domovinskom pokretu

Sad smo se našli na ovoj listi, i ako dio tih ljudi i ŽENA ne uđe u Sabor, ja… sve su to budući gradonačelnici, načelnici, župani, ministri.

 

5. Milorad Dodik o lekcijama svoga djeda

Davno, još kad sam pošao da učim političke nauke, moj djed, koji je imao 4 razreda i znao samo da se potpiše, kad sam pošao u Beograd na studije te daleke ’78. godine rekao mi je, ali čisto iz karakteroloških razloga, ne iz nekih rasnih. Kaže – ‘sine, ideš u veliki grad. S ciganima ciganski, s gospodom gospodski’. A Milorad Dodik je pokazao da zna s gospodom gospodski, ali zna i s ciganima i pederima itekako isto.

 

6. Zoran Milanović o Vučiću i Plenkiju

Plenković je gotov, on ide u Brisel, ne znam, naplaćivati ulaz u WC. Nema više, kraj. Nek si spremi sendvič i vodu, kaj.

 

7. Ava Karabatić o… svemu pomalo

Ovdje je moj tim, mali tim. Ali što bi rekao Massimo pokojni, veliki… mali krug velikih ljudi. I ono što je najvažnije, moj slogan: borim se i borit ću se. I što se kaže – fer igra jer prvi mačići se bacaju u vodu.

 

8. Andrej Plenković o Nacionalu

Bilo je jako dobro to, dobro su svi reagirali na taj govor, bili su zadovoljni ljudi. Nije nitko ništa rekao „joj, ha, šta si rekao”, kužite, cunning plan. Namjerno, ja sam sve to pripremao cijelu noć dok sam se vraćao iz Splita, u autu sam pisao govor i rekao sam „sad ćemo ga ovako izgovorit, Pero će ga snimit, onda ću ga baš od svih pustit najprijateljskijem tjedniku prema meni u zadnjih 8 godina, normalno nećemo ga sad dat nekom prijateljskom”

 

A sada – na glasanje!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.