VI BIRATE! Glasajte za UjFuj tjedna

Autor:

Nacional

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Došlo je vrijeme i da proglasimo prošlotjednog pobjednika. Bili su tu Ričard, Mile Dodik, Rojs, Milan Vrkljan, Ava Karabatić, Ivan Pernar i Ante Sanader. A – pobjednik ili pobjednica je – Ante Sanader!

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Zoran Milanović o Butkoviću

Kad ih se dočepaju njihovi odvjetnici, to će im biti gore nego sankcije Rusiji. Ostat će bez krčme, bez krave, bez magarca, bez kamiona, dakle kod tog čovjeka je taj (predstavnik vlasnika Večernjeg lista, op. a.) raskalašeni i nemoralni pop popio više ruma i popušio više kubanskih cigara nego Fidel Castro i cijeli Centralni komitet Komunističke partije Kube.

 

2. Oleg Butković s kravom

Neće tebe meni nitko uzet… ni Zoran, ni njegov rođak… ajde… ajde…

 

3. Ljubo Ćesić Rojs o prozivkama

Mnogi me prozivaju da sam se slizao s Milanovićem. Ja kad bih se slizao, ja bih se slizao s kakvom damom zgodnom, a ne sa Zoranom Milanovićem. Nisam ja peder da bih se slizao s Milanovićem.

 

4. Marko Skejo o problemima u državi

Nema obljetnice na koje neke vođe braniteljskih udruga ne zovu ovo čudovište od slučajnog predsjednika države. Birajte između Hrvatske i Jugoslavije! Birajte između slobodne nezavisne Hrvatske i porobljene i „oplaćkanje” r… regije u okviru Europske unije. Uključite mozak, isključite televizore. Hrvatska će opet cvasti kad odu crveni s vlasti!

 

5. Leo Alagić iz Stranke Ivana Pernara

Mi iz Stranke Ivana Pernara znamo lijepo živjeti. Kupio sam sebi novog Ferrarija. Odnosno, nije baš novi, 2005. godište, ali eto i dalje vrijedi da je moj Ferrari. Tako da, eto ljudi, drago mi je da sam si to omogućio sa samo 21 godinu. Evo sada ulazim u politiku i ako Bog da da si kupim neki Lambo do kraja godine kad se uhljebim i uzmem lovu.

 

6. Andrej Plenković o prozivkama zbog kupljenih lajkova

Što se tiče tog lovljenja za nekakve detalje na društvenim mrežama, to je u biti taj domet. Netko tko je došao na vlast lončarenjem i lupetanjem, kasnije je nastavio s razvaljivanjem inventara u Hrvatskom saboru, nema nikakvu realnu soluciju za bilo koji problem.

 

7. Anđelko Stričak iz HDZ-a predstavlja program

Naš program Za sve izazove dijeli se na pet točaka i to: pravednu Hrvatsku u kojoj… pravednu Hrvatsku u kojoj… emmmm… navodimo sve bitno za kvalitetu… emmm… današnjeg modernog društva.

 

8. Aleksandar Vučić i leteći taksi

Oni se meni smiju za leteće automobile. I smije se cijela regija! Kaže, jeste vidjeli Vučićevu bizarnu najavu… valjda oni pametni, a ja glup. Rekao sam vam, ako ne bude bilo većih sigurnosnih problema u međuvremenu zato što je to jedino što nas može spriječiti, mi ćemo 2027. imati leteći taksi.

 

A sad – na glasanje!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.