HNS SJEDNICA Kustić: ‘Nismo još odlučili, ali razmišljamo o stranim sucima za finale kupa’

Autor:

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

U zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, kojom je rukovodio predsjednik HNS-a Marijan Kustić

Članovi Skupštine usvojili su prijedlog završnog računa za 2023. godinu, koji je pripremila voditeljica odjela financija i računovodstva Ružica Bajrić.

Ukupni prihodi iznosili su 46.436.373,79 eura, a rashodi 46.284.561,10 eura, te višak prihoda nad rashodima 151.812,69 eura, objavio je HNS na svojim stranicama.

NISU VALJDA TOLIKO LUDI? Ako za finale kupa vrati domaće suce HNS je krovna kuća hrvatskog nogometnog – cirkusa

Jednako tako, usvojen je i financijski plan za 2025. godinu koji predviđa ukupne prihode od 39.5 milijuna eura, ukupne rashode u iznosu od 39.490 milijuna te višak prihoda nad rashodima u iznosu od 10 tisuća eura.

Usvojen je i program rada Hrvatskog nogometnog saveza za 2025. godinu.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

“Vidjeli ste sve uspjehe naših reprezentacija, od A reprezentacije nadalje. U dvije godine smo, evo, osvojili tri medalje s A reprezentacijom – broncu u Dohi, srebro u Ligi nacija i zlato na prekrasnom turniru u Egiptu. Vidjeli smo odličnu atmosferu u reprezentaciji, što će nam svakako biti potrebno na Euru 2024”, rekao je predsjednik HNS-a Kustić pa dodao:

” Finale kupa? Nismo još donijeli odluku o toj temi, ali kad dobijemo izvješće povući ćemo konkretne poteze. Jedna od rasprava i razmišljanje je da idemo prema stranom sucu na toj utakmici, a razmišljamo i o stranom povjereniku za suce – rekao je Kustić.

Sjednicu Skupštine svojim su prisustvom uveličali FIFA regionalna koordinatorica za europske nacionalne saveze Marion Gavat, savjetnik za nacionalne saveze u UEFI, Jozef Kliment, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač te državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta, Josip Pavić.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.