facebook.com

VIDEO: AMERIČKI MEDIJI Johnny Depp i Amber Heard pokrenuli razvod braka?

Nakon samo 15 mjeseci braka, američki glumac Johnny Depp rastaje se od Amber Heard zbog “nepomirljivih razlika”, objavilo je u srijedu nekoliko američkih medija.

Američka glumica je tražila razvod na sudu Los Angelesa u ponedjeljak, objavio je informativni portal slavnih TMZ.

Amber Heard (30) zahtjev za razvod navodno je predala dva dana nakon smrti majke Johnnyja Deppa, Betty Sue Palmer. U zahtjevu je prema pisanju američkih medija navela kao razlog “nepomirljive razlike” koje postoje između nje i 52-godišnjeg Deppa.

Par koji nema zajedničke djece, bio je mjesecima u središtu ‘pomalo smiješne’ rasprave u Australiji gdje su uhićeni jer su ilegalno uveli dva psa u zemlju.

U to vrijeme je ministar poljoprivrede Barnaby Joyce prijetio eutanazijom psima ukoliko ne ih vrate u Sjedinjene Države.

Prošlog mjeseca je glumica priznala da je falsificirala dokumente dviju životinja kako bi ih uvela u Australiju gdje je Depp snimao peti nastavak ” Pirata s Kariba”  (“Dead men Tell no Tales”).

Australski sud je u travnju odredio Amandi Heard obvezu uzornog ponašanja tijekom mjesec dana uz uvjetnu globu od 1 000 australskih dolara (685 eura).

Amber Heard i Johnny Depp postali su par nakon glumčeva razlaza s dugogodišnjom partnericom, francuskom glumicom Vanessom Paradis, s kojom ima sina i kćer.

https://youtu.be/u94a1K0iL4I

 

Komentiraj