VELIKO POJAČANJE Jedan od najboljih malonogometaša svijeta Neto pojačao splitski Tommy

Jedan od najboljih igrača na svijetu i reprezentativac Brazila Neto novi je igrač FC Split Tommyja, objavljeno je na klupskoj Internet stranici.

“Poznavateljima futsala Neta nije potrebno previše predstavljati. Spomenimo da je svojim golovima za Brazil u finalu protiv Španjolske donio naslov na Svjetskom prvenstvu 2012. u Tajlandu. Odlične igre na turniru donijele su mu Zlatnu loptu FIFE ispred Falcaa, Kikea i Ricardinha”, napisali su iz splitskog kluba.

Neto je karijeru započeo u rodnom Brazilu, ali najdublji je trag ostavio u španjolskom Inter Movistaru, u kojem je bio član šest sezona. Nastupao je i za rusku Gazprom Ugru te Corinthians.

Osvajač je Svjetskog prvebstva s Brazilom, dva puta sa Inter Movistarom bio prvak Europe, ima osvojene tri brazilske lige i dvije španjolske lige, tri kupa španjolske te mnoge mnoge druge.

“Odabrao sam Split Tommy jer je klub koji vjeruje u brazilske igrače, a Hrvatska zemlja koja raste na futsal sceni. Zahvalio bih gosp. Čaglju koji vjeruje u moj rad, a ja ću učiniti sve kako bi mu uloženo povjerenje vratio. Želio sam znati i kakav je Split kao grad, a kada mi je rekao da je Split lijep i super grad za život to je olakšalo moju odluku još više”, rekao je Neto.

Neto u Split stiže 15. ožujka.

Komentiraj