VARAŽDIN Produljen istražni zatvor djevojci koja je nožem ubila bivšeg dečka

HINA/ Zvonimir KUHTIÆ/ ik

Nuši Bunić, djevojci koja je u noći s 14. na 15. lipnja na obali Drave nožem ubola bivšeg dečka Nikolu Tureka (30), što je rezultiralo njegovom smrću, po drugi je put produljen istražni zatvor za daljnjih mjesec dana, pišu Varaždinske vijesti.

Nikola i njegova bivša djevojka verbalno su se i fizički sukobili u njegovom automobilu od 23 do 3:30 sata u noći s 14. na 15. lipnja, na predjelu Beli Kipi. Tijekom sukoba ubola ga je nožem u lijevu stranu vrata, prerezavši mu karotidnu žilu, uslijed čega je počeo obilno krvariti. Potom je pobjegla s mjesta događaja, dok je on, uz otvorenu ranu vrata, zapao i u hipovolemičan šok. Automobilom se ipak nekako uspio dovesti do Varaždina, točnije do Kumičićeve ulice gdje je pronađen, nakon čega su o svemu obaviješteni hitna medicinska pomoć i policija. Hitno je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje se više od 48 sati na Odjelu intenzivne njege borio za pomoć. Preminuo je u noći sa 16. na 17. lipnja.

Dvadesetjednogodišnjakinja je istovremeno protiv bivšeg dečka podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja te noći, a u istražnom je zatvoru od 16. lipnja.

Komentiraj