U subotu će na Jadranu i u područjima uz Jadran prevladavati pretežno sunčano vrijeme. U ostalim dijelovima Hrvatske magla i niski oblaci, a tek ponegdje će biti i slabih oborina, prognoziraju iz DHMZ-a. Sunčana razdoblja moguća su uglavnom sredinom dana i poslijepodne.

Puhat će većinom slab vjetar. Na Jadranu ponegdje umjerena, ujutro još mjestimice jaka bura, u drugome dijelu dana sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 1 do 6, uz dugotrajnu maglu niža, a na Jadranu od 8 do 13 °C.

Meteoalarm je za danas izdao žuta upozorenja za područja Osijeka, Zagreba i Karlovca zbog magle koja će mjestimice smanjivati vidljivost.

U nedjelju na Jadranu i u gorju uglavnom sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. U nizinama unutrašnjosti umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s maglom koja ponegdje može biti i dugotrajna.

Vjetar većinom slab, na Jadranu ponegdje umjeren sjeverozapadni i zapadni. Najniža jutarnja temperatura od -8 do -3, na Jadranu između 0 i 6.Najviša dnevna od 1 do 6, uz dugotrajnu maglu niža, a na Jadranu između 10 i 15 °C.

Komentiraj