Zvonimir Ferina

Svestrana udaraljkašica Kaya Farszky nastupa danas u sklopu programa Večeri na Griču

Večeri na Griču, jedan od najstarijih i najpopularnijih ljetnih glazbenih festivala u Republici Hrvatskoj u novom izdanju donosi pravu glazbenu bajku u srcu Grada Zagreba – nemojte ju propustiti!

Svestrana udaraljkašica Kaya Farszky će nastupiti 12. srpnja u atriju Galerije Klovićevih dvora i održati koncert za pamćenje.  Poznata po nastupima obilježenima snažnom umjetničkom osobnošću u izvedbama klasične i suvremene glazbe posjetiteljima će pružiti nezaboravan glazbeni doživljaj.

Iz programa 35. Večeri na Griču svakako treba izdvojiti nastup četiri tenora – Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Vlade Garića i Marka Pecotića dan kasnije, 13. srpnja, na Platou Gradec, a u petak 15. srpnja u čarobnom ugođaju Klovićevih dvora pjevač Marko Tolja odvest će vas na ‘romantično putovanje’.

Ljubitelji opere uživat će 18. srpnja kada će se pod dirigentskom palicom Vladimira Kranjčevića uprizoriti šaljiva opera u jednom činu – ‘Betly’ u izvedbi Opere b.b.

Kupljena ulaznica omogućuje i razgled četiri velike izložbe u Klovićevim dvorima: ‘Više od kulture’ – izložbu odabranih plakata KDZ-a, retrospektivnu izložbu Zlatko Prica, 6. Hrvatski Biennale ilustracije te Zbirku Galerije Klovićevi dvori – zbirke umjetnika, donatora i kolekcionara.

Program 35. Večeri na Griču traje do 24. srpnja, a ulaznice za koncerte i predstave možete kupiti online na www.ulaznice.hr.

Komentiraj