ŠUKER “Nisam nestao, malo sam se preplanirao”

HINA/ Daniel KASAP

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u ponedjeljak je u Zagrebu sudjelovao na sjenici Skupštine HNS-a. Šuker je posljednjih dana kritiziran jer se nije pojavio na posljednjem kolu HNL-a, završnici Europskog prvenstva U-17 u Varaždinu i finalu Hrvatskog kupa, također u Varaždinu – najvažnijim nogometnim događajima sezone. Ipak, Šuker je stigao u cardiff na finale Lige prvaka u subotu.

“Malo sam se preplanirao. Znate da smo u SAD-u imali uspješnu turneju i već kad smo bili tamo, razgovarali smo o budućim akcijama i poslije toga sam imao Izvršni odbor UEFA-e i obaveze s UEFA-om”, objasnio je Šuker svoj izostanak.

Šuker je medije molio da ga ne svađaju s klubovima i ligom, te obećao da će na idućim natjecanjima sigurno biti. “Zbog datuma se malo ušlo u preplaniranost oko tih utakmica. Ali uputio sam čestitke gospodinu Miškoviću i svima. Vidjeli ste da je Varaždin imao odličnu organizaciju”, rekao je Šuker.

“I za budućnost kad me prozovete da sam nestao, mogu reći da već imam isplanirano za Kina kup. U tom mjesecu ću morati otići tamo i zato nemojte, molim vas, govoriti da sam nestao. Nisam nestao, nego sam radio svoj posao”, najavio je Šuker, prenosi Dnevnik.hr.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]