ŠALINOVIĆ “Cijela utakmica je bila lakrdija u režiji suca”

Davor Javorovic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka u subotu su ‘iščupali’ pobjedu na gostovanju kod Cibalije u sudačkoj nadoknadi. Domaćini su vodili od 22. minute, a Marko Futacs prvo je u 91. minuti izjednačio, a potom dvije minute kasnije i dobnio ‘bijelima’ sva tri boda. Cibalia je do tada dobila dva crvena kartona, a nakon tučnjave igrača sudac Željko Frković u posljednjim je sekundama utakmice pokazao još dva – jedan Cibaliji, jedan Hajduku.

Zbog crvenog kartona Jefferson neće moći nastupiti u derbiju s Dinamom sljedećeg kola na Poljudu, a treći žuti karton ‘zaradili’ su i Hamza Barry te junak današnjeg susreta i najbolji strijelac Hajduka Marko Futacs.

Nakon utakmice, član Nadzornog odbora Hajduka Ante Šalinović ‘opalio’ je po gospićkom sucu Frkoviću.

“Na stranu kvaliteta igre, cijela utakmica je bila lakrdija u režiji suca, očito je bila naredba da utakmica završi neriješeno i da naši igrači dobiju isključujuće kartone za derbi s Dinamom, kao što su dobili Barry i Futacs. U prvom poluvremenu smo pokradeni, što se u drugome pokušalo kompenzirati kako bi utakmica završila neodlučeno. Hajduk u ovakvim režiranim predstavama ne želi sudjelovati, nastavit ćemo borbu protiv toga, pozivamo Cibaliju i sve druge da nam se u toj borbi priključe”, rekao je Šalinović, prenosi Slobodna Dalmacija.

Komentiraj