Nakon deset godina policija je napokon pronašla 46-ogodišnjaka kojeg se sada tereti za smrt sestara Višnje i Gordane Filipović.

Robert Žaja policiji je priznao što je učinio 15. prosinca 2006. Živi u kući s roditeljima tek koji kilometar od mjesta tragedije. Negovi roditelji kazali su za RTL kako nije u braku, nema djecu, radi, a tamno plavi auto Clio koji je vozio prije deset godina odavno je prodan.

‘Ne mogu vjerovati da je mogao biti 10 godina s nama i da nije ništa, da ja nisam ništa primjetila, to ne mogu vjerovati. Ako je napravio to, trebao je odmah ostati na licu mjesta, lijepo priznati svoje što je napravio. Jako mi je žao tih roditelja’, kroz suze je za RTL rekla Marija Žaja, majka osumnjičenog.

‘Ja se čudim da to može čovjek ijedan deset godina podnijeti, nositi takvo zlo u sebi i nije smio napraviti nitko i ne vjerujem da je on’, kaže njegov otac Petar koji otkriva da je policija prekjučer prvo zvala njega, a jučer ujutro, na desetu godišnjicu tragedije, i sina. Roditelji su, iako potreseni i očajni, za pravdu.

‘Onda je zaslužio kaznu, ne znam koliku, ali ne bi trebala bit mala’, kazao je Petar za RTL.

Komentiraj