READY TO WEAR Diana Viljevac reinterpretira svoj dizajn za proljeće/ljeto 2017

Jakov Baričić

Novom ready to wear kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi ženama koje žive urbanim načinom života.

Izrazito nosivom i jednostavnom kolekcijom poznata hrvatska dizajnerica ne odstupa od svog prepoznatljivog potpisa kojeg karakterizira ženstvenost i romantičnost.

Ovom kolekcijom za proljeće/ljeto 2017 prevladavaju oversized off shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom.

Model traperica visokog struka zasigurno će osvojiti sve žene, jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk.

Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno, opušteno i svježe.

Ležerna kolekcija bazirana je na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza.

Ono što odskače je neopren, od kojeg su napravljene voluminozne jakne za proljeće. Mnoge žene će s oduševljenjem dočekati ovu ‘podliniju’.

Showroom dizajnerice Diane Viljevac nalazi se na zagrebačkoj adresi Šenoina 11, a možete ju pogledati i na www.dianaviljevac.com.

Foto: Jakov Baričić

Make up: Saša Joković

Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional

Model: A. Kopljar (Colors Model Management)

Komentiraj