Legendarni napadač Juventusa Fabrizio Ravanelli komentirao je u četvrtak prolazak ‘bianconera’ u polufinale Lige prvaka.

Podsjetimo, sinoćnjih 0:0 na Nou Campu bilo je dovoljno Juventusu za prolazak u polufinale zahvaljujući prvoj utakmici u kojoj su slavili protiv Barcelone sa 3:0.

U razgovoru za ‘Gazzette dello Sport’ Ravanelli je rekao da je gledao veliki Juventus, koji ima želju pobijediti u svakoj utakmici i pod svaku cijenu. “Nogometaši Massimiliana Allegrija imaju snagu, karakter, odlučnost. Pokazuju ono što je ugrađeno u DNK ovog kluba, a sada je uspješno prenijeto u ovu generaciju”, rekao je Ravanelli.

Dodao je da je proći Barcelonu u dvije utakmice bez primljenog gola stvarno ogroman uspjeh. Ravanelli je u Juventusu igrao od 1992. do 1996. godine i danas je jedna od nejvećih legendi kluba. Svoju je karijeru izgradio kao veliki radnik koji se žrtvovao za momčad, a danas je imenovao igrača koji bi mogao postati njegov nasljednik – Marija Mandžukića.

“U njemu vidim sebe. Fantastičan, srčani igrač i idol u mojoj kući. Nevjerojatno je koliko se bori i troši za momčad”, rekao je Ravanelli.

Komentiraj