‘Organiziramo vjenčanja iz snova bez ikakvog stresa za mladence’

Ballroom, Nacional

Otkrivamo tajnu uspjeha agencije Ballroom specijalizirane za organizaciju vjenčanja od inicijalne ideje do izvedbe i najma svih rekvizita, dekoracija, odjeće i pripreme za vjenčanje.

“Najveća nagrada i potvrda dobro odrađenog projekta je kada bajka ne završava vjenčanjem. Nerijetko nas klijenti angažiraju i u bitnim događajima u životu koji slijede nakon vjenčanja. Suradnja počinje organiziranjem vjenčanja, zatim organiziramo krštenja, rođendane, prve pričesti, proslave diploma te razne događaje za firme, a sve češće imamo i upite za uređenje interijera, tako da se može reći da postajemo dio života svojih klijenata, baš kao što su oni dio našeg”, ispričala je za Nstyle, Vedrana Marić, ključna osoba tvrtke Ballroom, koja je na hrvatsko tržište unijela novu dimenziju planiranja i organizacije vjenčanja, raznih društvenih i obiteljskih događaja. Ballroom je jedinstvena agencija za organizaciju luksuznih događaja, specijalizirana za organizaciju vjenčanja od inicijalne ideje do izvedbe i najma svih potrebnih rekvizita, dekoracija, odjeće i pružanja usluga uljepšavanja i pripreme za vjenčanje. Osim vjenčanja, Ballroom organizira i sve ostale vrste privatnih i poslovnih događaja.

VLASNICA I IDEJNA ZAČETNICA tvrtke Vedrana Marić naglašava da je pristup svakom klijentu individualan. “Svaki projekt na kojem radimo za nas je poseban. Ideje nam se ne ponavljaju čak i kada bismo to htjeli jer je svaki projekt priča za sebe. Svaka priča u sebi nosi svoje glavne likove, mjesto i vrijeme radnje te samim time različit sadržaj. Zajedničko je jedino to što je svaki projekt unikatan i svakome pristupamo s puno ljubavi. Osobno se u svako vjenčanje koje organiziramo unesem kao da je moje vlastito pa se često dogodi da se brzo sprijateljimo s  klijentima.

 

Klijenti nas angažiraju i za krštenja, rođendane, prve pričesti, proslave diploma te razne događaje za firme’, ispričala je za Nstyle Vedrana Marić, vlasnica tvrtke

 

TO NIJE ČUDNO jer smo ipak dio najintimnijeg događaja u životu mladenaca i čast nam je kada nam ukažu povjerenje”, istaknula je Vedrana Marić. Klijenti su zadovoljni jer već pri prvom dolasku stres oko organizacije vjenčanja preuzima Ballroom ekipa. Tome svakako pridonosi i ugodan prostor koji je uređen originalnim korporativnim dekoracijama. U tvrtki kažu da su im uzor američke svadbe koje su puno više od “cvijeća i svijeća”.

Ballroom vjenčanja imaju scenografiju koja dočarava priču mladenaca. Brižno se obraća pažnja na svaki detalj, a uposlenici vode svoje klijente od idejnog rješenja do same izvedbe. Kako je budžet početna stavka svakog planiranja vjenčanja, u Ballroomu pomažu pri izradi financijskog plana. Nakon toga mladenci mogu samo zaželjeti i izraziti svoje ideje koje će se potom pretočiti u stvarnost. Organizacijski tim omogućava sve proizvode i usluge potrebne za vjenčanje iz snova. Od odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, rasvjete, snimanja i fotografiranja, odabira cateringa, svadbene torte, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća, odabira glazbe, pripreme vatrometa, scenske pirotehnike i svjetlosnih efekata do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja. Ponekad su najdraži gosti na vjenčanju upravo oni najmlađi.

 

Organizacijski tim omogućava sve za vjenčanje; odabir prostora, rasvjetu, snimanje i fotografiranje, catering, tortu, cvijeće, glazbu, pa do finalne organizacije vjenčanja

 

Oni su ujedno i najzahtjevniji, stoga Ballroom organizira poseban dizajn, program i animatore za takozvani “dječji stol”. Animatori unaprijed pripremaju rekvizite i igre kako bi animirali najmlađe uzvanike ovisno o uzrastu i afinitetima. Tvrtka u svojoj ponudi ima i sav potreban inventar, vjenčanice te tim stilista, frizera i make up stručnjaka.

“TRUDILI SMO SE OSIGURATI sve što je mladenki potrebno da se na dan svog vjenčanja osjeća kao princeza, a ne ptica trkačica koja juri iz frizerskog salona na šminkanje pa po vjenčanicu, a onda se presvlači u vjenčanicu na trećem mjestu i redovito negdje kasni, što joj stvara dodatnu nervozu. Iz vlastitog iskustva znam da treba uživati u pripremama na dan vjenčanja i iskoristiti to vrijeme kao druženje mladenke s kumom i prijateljicama u opuštajućoj atmosferi. Upravo to je ono što Ballroom može priuštiti svojim mladenkama”, govori Vedrana Marić.

Rezanjem svadbene torte ne završava posao jer Ballroom organizira i smještaj za uzvanike te prijevoz mladenaca i njihovih uzvanika na željenu lokaciju, ovisno o željama i financijskim  mogućnostima mladenaca. “Ballroom nije posao, nemamo radno vrijeme.
Ne mogu otići kući i zabraniti idejama da naviru. Sada je jasnije zašto kažemo da se brzo sprijateljimo s našim klijentima”, zaključuje Vedrana Marić.

Ballroom
Ballroom
Ballroom
Ballroom

Komentiraj