O SMJENI ŠEFA SOA-e: Premijer će predložiti predsjednici kandidata

Marko Prpic/PIXSELL

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković sa suprugom Sanjom sudjeluje na obilježavanju jubilarnog ’20. dana narcisa’, Dana borbe protiv raka dojke u organizaciji Hrvatske lige protiv raka dojke i Grada Zagreba. Premijer je tom prilikom odgovarao na pitanja novinara koje je  najviše zanimala najavljena smjena šefa SOA-e Dragana Lozančića. Podsjetimo kako se premijerov supotpis na odluci predsjednice Kolinde Grabar Kitarović čeka već neko vrijeme.

Odgovor premijera Oreškovića je bio kratak, rekao je kako će razgovarati s više kandidata za čelnu poziciju u SOA-i, te predsjednici predložiti jednog kandidata, piše Dnevnik.hr.

Već više od mjesec dana nije poznata sudbina Dragana Lozančića nakon što ga je predsjednica Grabar Kitarović odlučila razriješiti rekavši kako je u njega izgubila povjerenje. Premijer Orešković tada je rekao kako mu treba vrijeme za razmisliti, sagledati sve aspekte tog slučaja i tek onda donijeti odluku.

Premijer Orešković iskoristio je lijep dan i za kavu sa suprugom Sanjom u društvu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Komentiraj