Robert Bosch d.o.o. tvrtka je koja iznimno njeguje jednu od svojih temeljnih vrijednosti – društveno odgovorno poslovanje. To je razlog zbog kojeg već nekoliko godina uspiješno surađuje sa SOS Dječjim selom Hrvatska čiji je vjerni prijatelj i donator.

Tvrtka Bosch je i ove godine ‘usvojila’ obitelj iz SOS Kuće Ruža u Lekeniku te pokrila njihove godišnje režijske troškove kao Brončani sponzor. Također, zaposlenici tvrtke Bosch tijekom cijele godine provode razne aktivnosti i posjećuju djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

“Društvena odgovornost jedna je od Boschevih temeljnih vrijednosti, u skladu s vizijom našeg osnivača tvrtka Bosch kontinuirano sudjeluje u infrastrukturnom razvoju SOS Dječjeg sela Lekenik. Zbog toga nam je iznimna čast što su SOS Dječje selo Lekenik i kompanija Bosch postali dobri prijatelji tijekom proteklih godina koja se očituje nizom projekata”, istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o. za Hrvatsku i Sloveniju.

Zaposlenici njemačke tvrtke i obitelj iz Lekenika proveli su jednodnevnu edukativnu radionicu uz obilazak Tehničkog muzeja ‘Nikola Tesla’ u Gradu Zagrebu i posjetu planetarija. Cilj edukativne radionice bilo je upoznati djecu sa znanstvenim pojavama. Istaknimo kako je u sklopu ‘Festivala znanosti’ organiziran specijalizirani Bosch tečaj za izradu šifrarnika te papirnatih raketa koja se ispaljuju pomoću zraka…

Komentiraj