U preostale tri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje su se igrale u terminu od 18 sati – nogometaši Turske ostvarili su pobjedu nad Kosovom, Irska je bila bolja od Austrije, dok su Gruzija i Moldavija remizirale.

Hrvatska je u skupini I slavila protiv Islanda, dok je Turska na domaćem terenu bila bolja od Kosova. Kosovo je odolijevalo sve do 51. minute kada je Tursku u vodstvo doveo Yilmaz Burak. Samo četiri minute kasnije još jedna kapitulacija vratara Kosova – strijelac je bio Sen Volkan. Turska je na četvrtom mjestu sa 5 bodova, pet manje od vodeće Hrvatske. Kosovo je posljednje sa jednim bodom.

U skupini D Gruzija i Moldavija podijelile su bodove. Gruzija je u vodstvo došla u 16. minuti preko Qazaishvilija, a izjednačio je Aleksandr Gatcan u 78. minuzi. Irska je s 1:0 slavila protiv Austrije, a jedini pogodak na utakmici postigao je Qazaishvili u 48. minuti. Irska je vodeća sa 10 bodova, a Austrija je na četvrtom mjestu sa 4 boda. Gruzija je peta sa dva, a Moldavija posljednja s jednim bodom.

Komentiraj