Koalicijski sporazum u Crikvenici potpisali SDP, HNS i PGS

Goran Kovacic/PIXSELL

Predstavnici crikveničkog SDP-a, HNS-a i PGS-a potpisali su u nedjelju koalicijski sporazum jer žele, kako su poručili, učiniti Crikvenicu metropolom primorskog turizma, kulture i sporta.

S obzirom na to da su stanovnici Crikvenice tradicionalno povezani s morem, sporazum je simbolično potpisan u sva četiri mjesta koja čine grad  – Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu, u koja su predsjednici stranaka i kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Crikvenice dr. Ani Car došli gliserom.

“Pronađimo ljude koji znaju svoj posao, koji s osmijehom hodaju kroz svijet, koji su voljni raditi za opće dobro, koji će dobro napraviti našoj djeci, našim starima, našim sportašima i svima nama u Crikvenici”,  istaknula je kandidatkinja za gradonačelnicu dr. Ani Car.

“Našemu gradu nedostaju ponos, razumijevanje, smijeh i ljudskost da bi se ostvarila vizija moderne i napredne, tople i ugodne naše Crikvenice s jasnim ciljevima i strategijama razvoja”, naglasila je Car.

Koalicijski sporazum potpisali su predsjednici crikveničkih podružnica SDP-a, HNS-a i PGS-a Davorka Vukelić Ljubobratović, Dragutin Šnajdar te Ivica Manestar, zbog spriječenosti predsjednika Branka Klekovića.

Komentiraj