Nakon 11 zajedničkih godina, razilaze se holivudski glumci Megan Fox (29) i Brian Austin Green (42). Prema magazinu US Weekly, par odvojeno živi već šest mjeseci, a razlog prekida su konstantne svađe ‘oko njene opsesije dobivanja filmskih uloga’. Zajedno imaju dvoje djece – dvogodišnjeg Noaha i 18-mjesečnog Bodhija.

“Stalno su se svađali zbog njene karijere. Megan je bila opsjednuta s dobivanjem uloga”, rekao je izvor za US Weekly. Fox se pojavila u nekoliko blockbustera – glumila je u dva filma o Transformersima, ‘This is 40’, i ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’. Ove godine snima nastavak ‘Ninja kornjača’, a nedavno je snimila ‘Zeroville’ sa Jamesom Francom i Willom Ferrellom.

Izvor je dodao kako je Green, zvijezda ‘Beverly Hillsa’ želio da njegova 13 godina mlađa supruga više vremena provodi kući sa njim i njihovom djecom. Isti je izvor dodao da iako su odvojeni već šest mjeseci, još su uvijek u dobrim odnosima zbog djeve.

Megan i Brian su se upoznali 2004. godine na snimanju sitcoma ‘Hope&Faith’. Dvije godine kasnije su se zaručili pa prekinuli zaruke. Megan je rekla kako je premlada za brak. 2010. godine Brian ju je ponovno zaprosio, a tada je rekla ‘da’. Vjenčali su se na Havajima.

Komentiraj