Jessica Chastain redovno vježba: “Trening mi daje samopouzdanje, ponosna sam na sebe”

Screenshot YouTube

Jessica Chastain je ovaj tjedan gostovala u televizijskoj emisiji Jimmy Kimmel Live, a osim pojavljivanja u eteru javnost su zadivile i njene fotografije snimljene ispred studija. Poznatu 45-godišnju američku glumicu i filmsku producenticu u retro ružičastoj odjevnoj kombinaciji možete vidjeti ovdje.

Iza Chastain su brojni uspješni projekti, Oscarovka ima veliki interes za modu, a ovaj put nije bio toliko komentiran njen izgled i modni odabir, koliko sama pojava. Poznata glumica se ne boji decentno pokazati tijelo, a brojni komentari na društvenim mrežama su se odnosili na njene snažne i skladne noge.

Chastain je otkrila da je tijekom lockdowna vježbala prema programu Isaaca Bootsa zajedno sa svojom bakom, a trening joj je pomogao da ostane fit i u formi. Zadržala je ovu zdravu naviku, jer još uvijek vježba nekoliko puta tjedno, a to uključuje i sate joge.

Osim fizičke aktivnosti, glumica je otkrila da joj trening pruža dobar osjećaj i zadovoljstvo, no najteže je početi.

“Vježbanje mi daje samopouzdanje. Nakon obavljenog treninga sam ponosna na sebe”, rekla je.

Chastain je više puta istaknula da prati veganski jelovnik, zdrave i biljne namirnice su njen najčešći izbor. Takav način prehrane nije započela zbog uvjerenja, već je slušala svoje tijelo i veganstvo se nametnulo kao najbolji odabir.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]