HAK Većih problema nema osim na Krčkom mostu, na Kikovica – Tuhobić i u Istri

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja, i na Krčkom mostu zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II.skupinu vozila).
 
Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Mokrih i skliskih kolnika od kiše mjestimice ima u Istri, sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj.
 
Promet je povremeno pojačan na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Lučko, A3 Bregana-Lipovac, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, te na graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.
 
Na autocesti A1 na naplatnoj postaji Lučko u oba smjera nema čekanja.
 
Povodom Dana domovinske zahvalnosti zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će večeras do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1 (Lička magistrala).

Komentiraj