Sinoćnju promociju svjetskog bestsellera ‘Kako biti Parižanka u svakoj prilici’ u Hotelu Palace posjetile su brojne poznate žene koje su se uvjerile da ne moraju biti Francuskinje da bi bile Parižanke.

Cijeli interijer Hotela Palace poslužio kao savršena lokacija za predstavljanje knjige i ugodno druženje u organizaciji portala Büro 24/7 i izdavačke kuće Znanje.

Jučerašnju promociju podržale su Đurđa Tedeschi, Iva Balent, Andrea Čermak, Ivana Roščić, Milana Vuković- Runjić, Iva Šarić Leko, Petra Kurtela, Tihana Harapin-Zalepugin, Loredana Bahorić, Ogi Antunac, Sonja Lamut, Milica Mihajlović, Mauro Massarotto, Ivana Petković Čevra, Asja Petersen, Vedrana Čarapović, Ana Petričić Gojanović, Ranko Vučinić, Ana Banciger…

Nakon pozdravnog govora Bojane Franić, predstavnice izdavačke kuće Znanje uzvanike je dočekala poznata hrvatska glumica Ivana Roščić koja je pročitala ulomak iz knjige.

Autorice knjige, četiri prekrasne i uspješne Francuskinje – Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, vodile su se izrekom kultnog dizajnera Karla Lagerfelda: “Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka.” i na vrlo originalan i svjež način iznijele što za njih zaista znači biti Parižanka.

‘Kako biti Parižanka u svakoj prilici’ idealno je ljetno štivo koje će vas nasmijati i opustiti, a možda i ohrabriti da prigrlite svoju tajanstvenu i odvažnu stranu.

Hrvatsko izdanje bit će dostupno od 22. lipnja na prodajnim mjestima TisakMedija, Algoritam MK, Školska Knjiga, Ljevak, VBZ, a već sada ju možete kupiti putem web platforme www.abrakadabra.com.

Andreja Bistričić, Antonija Pejković i Maja Merlić
Andreja Bistričić, Antonija Pejković i Maja Merlić
Asja Petersen i Ana Petrićić Gojanović
Asja Petersen i Ana Petrićić Gojanović
Mate Rončević i Ivana Pavić
Mate Rončević i Ivana Pavić
Iva Balent
Iva Balent
Tihana Harapin-Zalepugin
Tihana Harapin-Zalepugin

Komentiraj