Lei Lou

FOTO: LEI LOU Tri uspiješne godine u Gradu Splitu

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović proslavila je treći rođendan splitske trgovine Lei Lou.

Bila je to prilika da se na jednom mjestu okupe brojne splitske ljubiteljice mode, ali i povod za predstavljanje nekih Lei Lou noviteta koji će sigurno obilježiti nadolazeće ljeto. Event je svojim dolaskom uveličao i novi splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u pratnji supruge Daniele, ugledne liječnice besprijekornog stila.

Osim njih, proslavu nisu propustili Ana i Joško Čagalj, Nives Ivanković, Anamarija Asanović, Olja Vori, Vjekoslava i Hana Huljić, Danilo Vukčević, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Ivica Radan, Sandra Ledenko, Ivana Rajić, Anđela Projić, Oliver Čota, Katica Topčić te mnogi drugi.

Pažnju je ponajprije plijenila nova, capsule ‘ready to wear’ kolekcija haljina od eterične cvjetne čipke u ljubičastoj i boji lavande, u kombinaciji s akvarelnim printevima na finim tkaninama od kojih su izrađene košulje i romantične suknje s volančićima. Novi ljetni modeli cipela donose dva modela glamuroznih sandala s perjem, ali hit večeri su ipak bile ružičaste špic natikače s cvjetnom aplikacijom.

Komentiraj