Miranda Cikotic/PIXSELL

ĆOSIĆ NA RUBU PLAČA Od junaka do tragičara: “Mijenjao bih golove za prolaz, žao mi je suigrača, navijača, kluba…”

Od junaka do tragičara – takva je bila sinoćnja večer za Marka Ćosića. Prvo je postigao dva pogotka za Hajduk protiv maccabija, a potom je promašio odlučujući jedanaesterac. Trebalo mu je dugo da se pojavi ispred novinara, kojima je rekao da mu je preteško. “Žao mi je suigrača, navijača, kluba”, rekao je Ćosić na rubu plača.

“Mijenjao bih golove za prolaz. Bio sam siguran da ću zabiti. Bio sam određen da ga izvedem, dobro sam se osjećao, ali eto… Ne znam što da kažem. Hvala navijačima, došli su u velikom broju iako to možda nismo zaslužili nakon Dinama i Rijeke. Hvala im što su nas nosili, bili su perfektni”, dodao je, prenosi Dalmatinski portal.

Nikola Vlašić poručio je kako je razočarenje veliko. “Želimo ovo što prije zaboraviti, ali tjednima ćemo vrtjeti film u glavama”, kazao je. “Hajduk može puno, kada igramo svi zajedno i ofenzivno i defanzivno. Pobijedili smo kvalitetetnog protivnika, ali jedanaesterci su lutrija”, rekao je Vlašić koji je priznao da su nogometaše Hajduka hvatali grčevi nakon 90 minuta, ali onakva publika nosila je u dodatnih 30 minuta produžetaka.

Poručio je i da je vježbao penale, te kako je krenuo izvesti prvog jer je bio uvjeren da će pogoditi. Nadao se da će njegov prvi realizirani jedanaesterac suigračima pomoći sa samopouzdanjem. Nažalost, nije.

“Nama je najteže u ovom trenutku, ali što ćemo sad. Dali smo sve od sebe”, rekao je nakon utakmice Zvonimir Kožulj. Priznao je da je bilo jako teško gledati sa klupe kraj utakmice. “Htio sam otići u svlačionicu. Ali, suigračima je bilo još teže na terenu”, kaže dodajući da je pritisak pred domaćom publikom bio ogroman.

Komentiraj