Španjolski nogometaš Alvaro Arbeloa (33) otkrio je kako su ga bivši suigrači iz Real Madrida, Luka Modrić i Mateo Koavčić nagovorili da potpiše za West Ham i surađuje s Slavenom Bilićem, bivšim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije, piše IBTimes.

Arbeloa, nekadašnji branič Liverpoola, poručio je kako je oduševljen što je još jednom dobio priliku dokazati se u premierligi. Ipak, priznao je da će trebati malo vremena dok ne dođe u idealnu fizičku spremu nakon izbivanja s terena od kraja prošle sezone.

Španjolac je u Real Madridu proveo sedam godina. Posljednjih dana ljetnog prijelaznog roka povezivalo ga se s prelaskom u Espanyol, ali Arbeloa je sve iznenadio posljednjeg dana transfera, odlučivši da će karijeru nastaviti u West Hamu, postavši 12. pojačanje prijelaznog roka.

“Pričao sam sa Lukom i Mateom i rekli su mi odlične stvari o treneru. Želio sam raditi s njim i nadam se da od njega mogu puno naučiti”, rekao je Arbeloa. “Ovo je za mene odlična prilika. Premierliga je fantastična liga. West Ham je veliki klub sa odličnim igračima i trenerom”, dodao je.

Komentiraj