Snijeg pada u Gorskom kotaru i Lici, a ima ga i na dionicama autocesta A1 između Bosiljeva i Otočca te A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrbovsko, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski auto klub (HAK).
 Autoceste A1 i A6 Rijeka-Zagreb te državne ceste DC1 i Stara cesta kroz Gorski kotar (DC3) otvorene su za sve skupine vozila.
Na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog, Senja i Karlobaga te autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), zbog bure.
 Jak vjetar puše na dionici autoceste A1 između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.
 Zimski su uvjeti (zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu) na cestama u Gotskom kotaru.
 Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.
 Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj

FOTO:Goran Kovacic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.