Tridesetpetogodišnji Indijac navodno je ubio 14 članova svoje obitelji, uključujući sedmero djece, mesarskim nožem, a potom je počinio samoubojstvo u blizini Mumbaija, prenosi Guardian.

Napad se dogodio u subotu navečer u obiteljskoj kući u gradu Thaneu, oko 32 kilometra od Mumbaija. “Napadač Hasnin Anwar Warekar, objesio se nakon što je nožem ubio članove svoje obitelji”, rekao je glasnogovornik policije u Mumbaiju. Napad je preživela jedino Warekarova sestra, koja je prevezena u bolnicu. Susjedi su pozvali policiju nakon što su čuli njeno uapomaganje.

“Još uvijek nismo uspjeli razgovarati s napadačevom 21-godišnjom sestrom, jedninom preživjelom. Potpuno je traumatizirana i načazi se u bolnici”, dodao je glasnogovornik. Warekar je ubio obitelj nakon što im je u hranu navodno ubacio sedativ. Ipak, neki mediji prenose kako je Warekar obitelj ubio nakon što su otišli na spavanje.

Prema policijskom izvješću, napadač je zaključao sva vrata obiteljske kuće i ubio članove svoje obitelji koji su spavali. “Nož kojim je počinjeno ubojstvo pronašli smo blizu njegovog tijela”, rekao je policijski dužnosnik, koji nije potvrdio da su žrtve bile drogirane, jer policija još čeka nalaze liječničkih testova. Detalji zločina, kao i motivi, još su uvijek nepoznati.

Podaci nekih lokalnih medija govore da je motiv mogla biti svađa oko zemlje, ali policija nije pronašla očiti ‘okidač’ za ovakav ‘ekstremni korak’.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.