Muškarca čije je tijelo nađeno u srijedu poslijepodne u dvorištu obiteljske u Polači po svemu sudeći ubio je grom, izvijestila je u četvrtak zadarska policija.

U srijedu oko 16 sati u Polači, u biogradskom zaleđu, u dvorištu obiteljske kuće susjedi su pronašli beživotno tijelo 57-godišnjaka i obavijestili hitnu pomoć koja je, pak, pozvala policiju.

Kriminalističkim istraživanjem i nalazom mrtvozornika utvrđeno je da nema tragova nasilja, a kako je dan prije, oko 15 sati na tom području bilo grmljavinsko nevrijeme, osnovano se sumnja da je muškarac preminuo od udara groma. Najvjerojatnije se zatekao ispod stabla hrasta, a udar groma usmrtio ga je na mjestu nesreće.

Prema podacima stanice Državnog hidrometeorološkog zavoda u Zadru, u utorak oko 15 sati grmljavinsko nevrijeme, uz vrlo malo kiše, zahvatilo je područje od Benkovca do Starigrada Paklenice i u sat vremena, koliko je trajalo, zabilježeno je više od stotinu grmljavinskih pražnjenja.

Komentiraj

FOTO:Borna Filic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.