LOVREN IGRAČ MJESECA U ‘REDSIMA’ “Velika čast, uskoro se vraćam”

Dejan Lovren je u četvrtak proglašen najboljim igračem Liverpoola za mjesec prosinac, po izboru navijača ‘Redsa’. Lovren je u prosincu započeo šest od sedam utakmica koje je Liverpool odigrao, od čega tri utakmice Liverpool nije primio pogodak.

“Hvala vam, velika je čast osvojiti ovo priznanje. Radio sam naporno posljednjih mjeseci. Nagrada je važna, ali najvažnija je momčad. Uvijek pokušavam dati sve od sebe na terenu i sretan sam što su navijači glasali za mene. Moram nastaviti u ovom tonu, nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na teren”, rekao je Lovren primajući nagradu.

Poručio je i kako uživa u suradnji s trenerom Jürgenom Kloppom, koji je u listopadu na klupi ‘Redsa’ zamijenio Brendana Rosgersa. “Svtarno je zadovoljstvo raditi s Kloppom, koji mi je dao toliko samopouzdanja. Mislim da je to najveći razlog zašto igram dobro, i želim nastaviti i svima pokazati da sam dobar igralč i da zaslužujem biti ovdje”, poručio je.

Uskoro bi se trebao ponovno naći na travnjaku,nakon ozljede zadnje lože. Klopp je ostao ‘tanak’ s obrambenim igračima nakon niza ozljeda. “Ne mogu točno reći kada ću se vratiti, ali nadam se već ovog tjedna. Nećemo riskirati utakmicu-dbije. Treba nam još malo vremena, ali vraćam se”, rekao je za službene stranice kluba.

“Ima toliko utakmica, a s njima nažalost dolaze i ozljede. Premierliga je vrlo teška, ali imamo dobru momčad, veliku momčad, a stigao je i novi igrač, što je odlično”, zaključio je Lovren.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.