Trener Liverpoola Jürgen Klopp poručio je nakon večerašnje utakmice protiv Manchester Uniteda kako nije zadovoljan, a cijeli je susret sažeo u jednoj riječi – ‘hektično’.

“Nismo igrali kako smo mogli. Utakmicu smo dobro započeli, ali zbog Unitedove obrane nekako smo izgubili hrabrost i prestali smo čekati ona prava dodavanja. Oni nam nisu stvarali prilike, možda dvije u drugom poluvremenui, a de Gea je obranio nekoliko teških lopti. Na kraju, naša izvedba nije bila kakva je trebala biti. Jedina svjetla točka je da nismo primili gol. Jupi”, prva je reakcija nakon remija Kloppa.

Dodao je kako njegova momčad nije bila dovoljno smirena. “Morate imati poštovanja prema protivniku, ali istovremeno biti ‘cool’. na taj način ne želimo igrati, ali danas smo osvojili bod. Ima gorih stvari na svijetu”, poručio je karizmatični Nijemac.

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson kazao je kako je frustriran. “Nismo igrali na razini na kojoj možemo. Nismo stvorili previše čistih prilika, trebali smo biti odlučniji. Početak utakmice nije bio najbolji, ali kasnije smo se popravili. Imam osjećaj da smo potpuno dominirali drugo poluvrijeme, ali opet bez pravih prilika. Možda smo forsirali, vjerojatno su i živci tu odigrali ulogu. Ali, na kraju dana, sačuvali smo svoju mrežu, a oni su došli i napravili ono po što su došli”, zaključio je.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon utakmice je rekao kako 0:0 nije rezultat kojeg su željeli, ali je pozitivan. “Nisu osvojili tri boda kod kuće, pa i nije tako loš rezultat. Utakmica je bila teška za obje ekipe, ali većinom je bila teža za njih nego za nas”, poručio je.

Portugalski je trener istaknuo kako su kontrolirali utakmicu. “Nikada nisam vidio ovako tih Anfield. Mislim da smo odigrali pozitivno. Stavio sam Fellainija i Younga jer smo morali kontrolirati utakmicu. De gea je imao dvije sjajne obrane, ali one su bile izva konteksta”, objašnjava Mourinho. Dodao je da je publika izražavala trajno nezadovoljstvo. “Valjda su očekivali da ćemo doći i biti u problemima, ali nismo”, kaže.

Objašnjava kako im još fali malo oštrine u napadu.

Komentiraj