Meizu

VIDEO: Meizu M6 – malen i jednostavan, izdržljiv i dugotrajan

Meizu, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, predstavio je nedavno u Pekingu novi uređaj Meizu M6.

Novi Meizu M6 dokazuje da osnovni model može biti praktičan i učinkovit kao i modeli viših cijena. Osnovno znači jednostavno, no to nikako ne znači jeftino ili manje kvalitetno. Naprotiv, ovaj jednostavan uređaj sinonim je za klasični uređaj, primjenjiv kod velike većine ljudi, dugotrajan i izdržljiv te je uskoro dostupan u mobis.hr ponudi.

Iako je Meizu M6 dimenzionalno relativno malen, Meizu stručnjaci su u njegovo tanko kućište uspjeli ugraditi vrhunsku bateriju od 3070mAh koja podržava do 5 sati snimanja fotografija, 10 sati igranja igara i 86 sati slušanja glazbe.

Uz 3GB RAM-a i 32GB memorije telefona, M6 ima dovoljno funkcionalnosti kako bi zadovoljio sve potrebe korisnika za slušanjem glazbe i pregledavanjem videozapisa. Pametni telefon pruža izvanredne performanse i lako pokreće velike igre pa je igranje igara na uređaju olakšano i bez zastajkivanja. Osim ugrađene memorije, M6 podržava SD karticu do 128 GB.

Meizu M6 pokreće octa-core, 64-bitni procesor.

Uređaj ima ugrađenu tipku Home koja je također i senzor otiska prsta za telefon. Brzina prepoznavanja doseže 0.2 sekunde, što je jednako brzo kao i kod telefona višeg cjenovnog ranga.

Meizu M6 ima stražnju kameru od 13 MP i prednju kameru od 8 MP za fotografiranje izvrsnih selfija. Obje kamere opremljene su algoritmom za uljepšavanje fotografija ArcSoft. Za istaknuti je kako stražnja kamera ima četiri boje RGBW strukture boja, što omogućuje više svjetla kroz CMOS kako bi fotografija bila jasnija i živopisnija, a detalji na fotografijama fantastični.

Veličina zaslona je 5.2 inča. Iako je manji od uređaja serije Note, Meizu M6 savršeno pristaje u ruku, a zaslon je vrlo svijetao i jasan. Kućište uređaja ima lijepo zaobljenu metalnu završnu obradu, zajedno s ručno izrađenim metalnim linijama. Kombinacija klasičnih materijala i jedinstvenog dizajna rezultira izvrsnim osjećajem prilikom držanja uređaja u ruci.

Svakako treba naglasiti kako Meizu M6 radi na Flyme 6 operativnom sistemu temeljenom na Androidu.

Atraktivne Meizu smartphone pogledajte na mobis.hr.

O brendu Meizu

Osnovan 2003. godine, Meizu je postao jedan od najutjecajnijih proizvođača pametnih telefona u svijetu. Meizu je razvio niz pametnih telefona koji koriste Android-Flyme operativne sustave. Tvrtka sada ima dvije linije pametnih telefona: PRO i M-seriju. Do sada, Meizu je predstavio oko 30 modela pametnih telefona. Prema statistikama tvrtke IC Insights, Meizu je jedanaesti najveći svjetski proizvođač mobilnih telefona u prodaji u cijelom svijetu.

Komentiraj