VIDEO: Juričan: “Pozivam Plenkovića i Bandića da jednu noć provedu u razrušenoj kući”

Dario Juričan podsjeća premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika Milana Bandića da je prošlo dva mjeseca od zagrebačkog potresa i da su mnogi građani još uvijek bez krova nad glavom. Upravo zbog toga Juričan putem Facebook profila poziva premijera i gradonačelnika da jednu noć dođu u razrušene kuće kako bi shvatili u kojoj situaciji se nalaze građani.

POZIV PREMIJERU PLENKOVIĆU I GRADONAČELNIKU BANDIĆU DA DOĐU NA JEDNU NOĆ U RAZRUŠENE KUĆE
Prošla su ravno dva mjeseca od potresa te pozivam premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika Milana Bandića da provedu jednu noć u kućama u Medvedskom bregu koje je potres žestoko načeo. Nadam se da će se konačno pokazati njihova empatija i želja da se pomogne ljudima koji su ostali bez doma.
Našim sugrađanima trebaju financije, savjeti i prije svega – nada da će njihovi domovi uskoro biti useljivi.
Kada se već nije našlo pameti da se napravi kvalitetan i primjenjiv Zakon o obnovi, apeliram na premijera, gradonačelnika i banke da se otvore povoljne namjenske kreditne linije kako bi građani iskoristili ljeto za nužnu sanaciju i obnovu.
Nikada nije kasno za malo solidarnosti i empatije!
Dario Juričan, gradonačelnik svemira
p.s.
Na Medvedskom bregu svakako probati rakiju, mene su time odmah kupili.

POZIV PREMIJERU PLENKOVIĆU I GRADONAČELNIKU BANDIĆU DA DOĐU NA JEDNU NOĆ U RAZRUŠENE KUĆE

POZIV PREMIJERU PLENKOVIĆU I GRADONAČELNIKU BANDIĆU DA DOĐU NA JEDNU NOĆ U RAZRUŠENE KUĆEProšla su ravno dva mjeseca od potresa te pozivam premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika Milana Bandića da provedu jednu noć u kućama u Medvedskom bregu koje je potres žestoko načeo. Nadam se da će se konačno pokazati njihova empatija i želja da se pomogne ljudima koji su ostali bez doma.Našim sugrađanima trebaju financije, savjeti i prije svega – nada da će njihovi domovi uskoro biti useljivi.Kada se već nije našlo pameti da se napravi kvalitetan i primjenjiv Zakon o obnovi, apeliram na premijera, gradonačelnika i banke da se otvore povoljne namjenske kreditne linije kako bi građani iskoristili ljeto za nužnu sanaciju i obnovu.Nikada nije kasno za malo solidarnosti i empatije!Dario Juričan, gradonačelnik svemirap.s.Na Medvedskom bregu svakako probati rakiju, mene su time odmah kupili

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Thursday, May 21, 2020

Komentiraj