Nikola Knežević

‘The Frajle’ nastupile u rasprodanom Lisinskom

‘The Frajle’ su održale koncert u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Zanimljivo je napomenuti da je koncert naziva ‘Ljubav na dar’ rasprodan mjesec dana unaprijed, nakon čega je zakazan još jedan koncert u istoj dvorani (07. svibnja).

Publika je jučer po prvi put imala priliku čuti uživo pjesme s albuma ‘Ljubav na dar’ koje je izdan prije godinu dana. Pjesme s albuma očito su našle svoje mjesto u srcima publike, jer je pjevanje ‘u glas’ počelo već s prvom pjesmom.

“Frajle” su u nešto manje od tri sata otpjevale sve omiljene pjesme koje su obilježile devet godina njihovog postojanja, a publika ih je mogla doživjeti u malo drugačijem izdanju, s gudačkim kvartetom i proširenim bendom, dok su neke stare pjesme zaživjele u potpuno novim aranžmanima.

Iznenađenje za publiku bilo je gostovanje poznate glazbenice Vanne koja je s “Frajlama” otpjevala svoj hit “Ako je vrijedilo išta“, nakon čega su Frajle otpjevale pjesmu “Ne idi“ koju je Vanna napisala upravo za njih.

Zavodljive i razigrane melodije, dojmljiva scenografija i rasvjeta te šarmantna i opuštena interakcija s publikom obilježila je nezaboravnu večer.

‘The Frajle’ i Vanna zajedno su otpjevale hit “Ako je vrijedilo išta“

Komentiraj