ŠTROMAR PREDAO LISTE: “Ako u Vladi ne bude ekstremista i prihvate naš program, bit ćemo dio te Vlade”

Predsjednik HNS-a i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar danas je u Državnom izbornom povjerenstvu predao kandidacijske liste HNS-a.

“Dok su se drugi svađali, mi smo radili, gradili i obrazovali. S našim mandatima garancija smo građanima da ćemo mi biti ti koji ćemo osigurani da se obnavljaju vrtići, škole i zgrade, da obrazovna reforma ide dalje i nećemo se svađati. Radit ćemo za dobrobit naših građana. Bit ćemo s onima koji će prihvatiti naš program i program građana koji radimo zajedno s građanima”, rekao je novinarima Štromar nakon predaje listi.

Dodao je da oni slušaju građane i da se njihov program radi upravo s građanima. Kaže da će biti u Vladi i odraditi sve ono što treba hrvatskim građanima. “Nećemo prihvatiti nikakav ekstremizam, ni populizam nego samo ono što će se raditi na dobrobit građana”, poručio je.

Na novinarsko pitanje tko je HNS-u prihvatljiv kao koalicijski partner u Vladi, Štromar kaže da će HNS biti u Vladi ukoliko u njoj neće biti ekstremista i ako će ta Vlada prihvatiti glavninu njihovog programa.

“Sigurno da oni neki koji su sa Škorom i Škorini, koji s Ilčićem i Bujancem razgovaraju. Ti ljudi nam nisu prihvatljivi jer samo razmišljaju kako ideologijom doći na vlast, biti u Saboru, uhljebiti se, a ne kako napraviti dobro građanima. Uopće ne govore o školama, bolnicama, o rješenju stambenog pitanja mladih”, kazao je Štromar.

Prihvatljiv im je, kaže, i SDP, ako će prihvatiti HNS-ov program, ideje i projekte.

Komentiraj