škoro

Škoro krenuo s razgovorima o platformi za parlamentarne izbore

Miroslav Škoro još nije ozbiljnije krenuo u okupljanje potencijalnih partnera u svojoj platformi, pa su poneki od njih već pomalo nestrpljivi. Iz Suverenista poručuju da očekuju njegov poziv, a iz MOST-a kažu kako su samo načelno razgovarali sa Škorom, ali još ne konkretno o suradnji ili modelu izlaska na izbore, javlja N1.

Nakon izbora Miroslav Škoro u intervjuima dnevnim novinama govori o pokretu koji bi kao kišobran okupio fragmentiranu desnicu. No, platforma pod njegovim imenom za parlamentarne izbore tek je ideja.

Iz izvora bliskih Miroslavu Škori danas se doznaje da je krenuo voditi pojedinačne neformalne razgovore s potencijalnim partnerima, no ne žele izlaziti u javnost još s detaljima. Službeni razgovori o koaliciji, kažu, krenut će ubrzo.

“Ne radi se o tome tko će kome doći nego se radi o tome da se treba razgovarati kako bi se usuglasile stvari koje su bitne. Imali smo razgovore, ali o konkretnom način i modelu izlaska na izbore ne, još uvijek ništa konkretno”, otkrio je MOST-ovac Nikola Grmoja.

“Nisam kontaktirao sa gospodinom Škorom ili ikim iz stožera, očekujem da će on uskoro naći vremena i da će kontruktivno razgovarati sa svima onima koji su ga podržali u njegovoj predjedničkoj kampanji”, rekao je Hrvoje Zekanović, zastupnik Suverenista.

Komentiraj