Šibenik u završnici Dinamu oduzeo slast pobjede na Šalati

Na Šalatu se vratila publika! Ne u punom obujmu, jer tribine zagrebačkog stadiona pretrpjele su Štetu nakon potresa u ožujku 2020, ali dovoljnom da više od tisuću gledatelja upriliči osmu športsko-navijačku manifestaciju Dinamo na Šalati.

Središnji događaj večeri, utakmica između Futsal Dinama i Šibenika 1983, završila je rezultatom 2:2. Dinamo je na odmor otišao s 2:0 prednosti pogocima Nikole Badrova i Mihovila Prgometa, a Šibenik je stigao do izjednačenja pogocima Nenada Kneževića i Ante Palavre u samoj završnici dvoboja.

Na jednoj strani Bad Blue Boysi, a na drugoj Funcuti navijali su svih 60 minuta, koliko je trajala ova prijateljska utakmica. Obje navijačke skupine bodrile su svoj klub, no u pojedinim trenucima, recimo kada se skandiralo Draženu Petroviću, Boysi i Funcuti pjevali su kao jedan.

Obje momčadi okreću se pripremama za novu sezonu 1.HMNL koja počinje početkom listopada.

Napomenimo kako je četvrto izdanje Trofeja Dinamo osvojila ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević koja je u finalu bila bolja od KTechnologiesa, a prvo izdanje Superkupa Oskar Kadrnka osvojila je ekipa MNK Sasina koja je nadvisila KAB Studio.

Komentiraj