Reperica Cardi B dobila 1,5 milijuna dolara tužeći blogericu koja je izmislila laži o njoj

Američka reperica Cardi B, pravog imena  Belcalis Marlenis Almánzar, koju krasi i epitet kraljice hip hopa, dobila je tužbu za klevetu protiv blogerice Tashe K, koju je optužila da je vodila “zlonamjernu kampanju” objava kako bi narušile njezin ugled.

Cardi B je optužila blogericu Tashu K, pravog imena Latasha Kebe, da iznosi “vrlo uvredljive” tvrdnje u kojima je ustanovila da je Cardi B prevarila svog supruga Offseta, da ima herpes i HPV, da radi kao prostitutka i da koristi kokain.

Tijekom četvrtog dana suđenja koje je trajalo tjedan dana, Cardi B je na sudu rekla da je nakon te objave imala samoubilačke porive i da se osjećala bespomoćnom zbog lažnih glasina, te istaknula da “Samo zla osoba može učiniti takvo sra**.”

Blogerica Latasha Kebe je proglašena odgovornom za klevetu, narušavanje privatnosti i izazivanje emocionalne nelagode. Naređeno joj je da mora isplatiti Cardi B 1,25 milijuna dolara na ime opće štete i 250 tisuća dolara za medicinske troškove. Odvjetnici Cardi B uspješno su tvrdili da je zvijezda pretrpjela “sramotu, poniženje, duševnu bol i emocionalnu nelagodu”.

Zanimljivo je da je blogerica Latasha Kebe navodno rekla porotnicima i da je svjesno objavila laži o reperici Cardi B kako bi ostvarila prihod za svoj posao kojim se bavi. Naknadno je objavila na Twitteru komentar presude te napisala: “Moj muž, moj odvjetnik i ja smo se jako borili. Želim im zahvaliti na dugim satima i neprospavanim noćima. Vidimo se za nekoliko dana. A sada natrag na posao.”

Nekako istovremeno Cardi B je napisala: “Sretna sam, ali i tužna u isto vrijeme”

 

 

 

 

Komentiraj