Reper Rick Ross ne želi voziti Teslu jer se boji da će ga odvesti u zatvor

Američki reper Rick Ross je javno podijelio svoje sumnje u pogledu tehnoloških prednosti pametnih automobila, rekavši u novom videu kojeg je objavio na društvenim mrežama, da nikada neće voziti Teslu jer vjeruje da bi ga mogla autonomno odvesti u policijsku postaju protiv njegove volje.

U isječku koji se pojavio prošli tjedan Ross je objasnio da, iako nije izravno protiv ideje da jednog dana posjeduje pametni automobil, nikada se nije vozio u Tesli jer je “uvijek podsvjesno vjerovao i imao ideju da bi vlada mogla ući u mozak automobila”.

Rick Ross, pravog imena William Leonard Roberts II, američki je reper i vlasnik diskografske kuće Maybach Music, te bivši sportaš. No, ovo nije prvi put da je Rick Ross postao glavna vijest zbog svojih izjava i ponašanja.

U studenom prošle godine, obratio se javnosti kako bi demantirao tvrdnje da je strastveni sakupljač nakon što je video njegove pretrpane vile postao viralan. Braneći svoj višak satova, automobila i druge skupocjene robe, Ross je tom prilikom izjavio: “Za mene je to nacionalno blago. Kad je jednom posjedujem, postaje nacionalno blago.”

Komentiraj