OPSADA ZAVRŠILA TRAGIČNO Muškarac počinio samoubojstvo

0
1
Split, 26.06.2012 - (Ilustracija) Arhivska fotografija od dana 12.10.2011. godine prikazuje policijski automobil. Policija Splitsko-dalmatinske županije je angažirana na rasvjetljavanju uzroka smrti predsjednika Ruskoga skijaškog saveza Leonida Garta (39), koji je u nedjelju pronaðen mrtav u moru u Braèkom kanalu, a Županijsko državno odvjetništvo oèekuje rezultate toksikološkoga vještaèenja tekuæine, koja je uzeta iz tijela preminulog. foto FaH/ Damir SENÈAR/ ik

Policijski specijalci naoružani dugim cijevima okružili su rano ujutro obiteljsku kuću u Branimirovoj ulici u Zagrebu, u kojoj je muškarac prijetio samoubojstvom.

Višesatni pregovori nisu urodili plodom, te je muškarac počinio samoubojstvo, javlja Index. Policija je u poslijepodnevnim satima izvijestila kako je samoubojstvo počinio 57-godišnji muškarac. Razlozi samoubojstva nisu utvrđeni, a u tijeku je očevid.

Policija je na teren izašla već oko 2:30 sati ankon ponoći, zajedno s pripadnicima specijalne policije i pirotehničara, a pridružila im se i ekipa Hitne pomoći.

“Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika, 57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima. Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti”, priopćili su iz zagrebačke policije.

Branimirova ulica za promet je ponovno otvorena oko 12:15 sati.

Komentiraj