Odvjetnik Ante Todorića, Rajko Čogurić izjavio je u utorak da njegov klijent još nije dobio nikakav službeni poziv od hrvatskih pravosudnih tijela koja imaju njegovu adresu u Londonu te da će ponuditi svoj telefonski broj da ga se može kontaktirati.

U razgovoru za Novu TV Čogurić je rekao da je u kontaktu s Antom Todorićem, kojeg državna tijela još uvijek nisu kontaktirala. “Želimo prekinuti agoniju, mi ćemo krenuti u inicijativu i ponuditi telefonski broj na koji ga se može kontaktirati ne bi li mu se uputio službeni poziv i ne bi li došao u Hrvatsku, ako u međuvremenu ne dođe pisani poziv. Telefonski nije uobičajeno, ali ponudit ćemo i tu varijantu jer želimo prekinuti tu agoniju”, kazao je Todorićev odvjetnik.

Naglasio je da nema potrebe za tjeralicom jer će se Todorić ‘prije ili kasnije’ pojaviti u Hrvatskoj. Najavio je i aktivnu obranu svog klijenta. “Svim pravnim sredstvima polemizirat ćemo sa činjenicama, ne držimo da je gospodin Ante politička žrtva, nemam takvih saznanja”, zaključio je.

Komentiraj