Najbolji svjetski stručnjaci estetske medicine okupljaju se u Dubrovniku

Poliklinika Milojević, The Aesthetic Medicine Congress, facebook.com

Najbolji svjetski stručnjaci estetske medicine okupit će se od 19. do 21. listopada u dubrovačkom Hotelu Palace na međunarodnom kongresu The Aesthetic Medicine Congress.

Zahvaljujući dr. med. Nikoli Milojeviću, hrvatskom estetskom liječniku s bogatom inozemnom karijerom, u suradnji s British College of Aesthetic Medicine, Hrvatska će po prvi puta u tako velikom broju okupiti odabrane govornike među kojima su: dr. med. Tapan Patel koji je nedavno uvršten na listu časopisa Tatler među top 30 anti-aging stručnjaka i dr. Patrick Treacy koji je 2017. i 2018. proglašen jednim od 100 najboljih globalnih lidera u estetskoj medicini. Kongres je već postao globalno prepoznat pa organizatori bilježe prijave iz Indije, Somalije, Švedske, Kanade i SAD-a.

“S nestrpljenjem očekujem prvi The Aestehtic Medicine Congress i posjet Dubrovniku, a prema programu kojeg sam vidio ovo je jedan od najperspektivnijih kongresa na svjetskoj razini. To je ujedno i prilika da posjetim Hrvatsku i uživam u svim ljepotama zbog koji je postala poznata širom svijeta. Nadam se da će svi sudionici biti zadovoljni izlaganjima nas predavača i da ćemo ostvariti sve ciljeve ovog kongresa“, rekao je dr. med. Tapan Patel.

Dr. med. Tapan Patel

Uz navedene, treba spomenuti i dr. Toma van Eijka, jednog od najpoznatijih nizozemskih estetskih liječnika, Koenraada De Boullea dermatologa i ravnatelja privatne dermatološke klinike Aalst u Aalstu u Belgiji, dr. Hervéa Raspalda, voditelja Klinike Face Genève S.A. i člana Međunarodnog društva estetske plastične kirurgije te dr. Petera Prendergasta, predsjednika stručnog društva European College of Aesthetic Medicine and Surgery, koji je obučio stotine kirurga za estetske zahvate na radionicama održanima diljem svijeta.

Dermatolog Koenraad De Boulle

“Ponosni smo na odličan odaziv vrhunskih stručnjaka. Osim inozemnih lidera, kao što su Sherif Wakil, Dimitris Vrachnos ili Rita Rakus, ugostit ćemo i iznimne domaće snage iz područja zdravlja i ljepote. Stoga, možemo biti sigurni da će preko 200 sudionika nakon konferencije biti bogatiji za puno novih ideja i saznanja, što se odlično uklapa u cilj razvitka cjelogodišnjeg, odnosno, medicinskog turizma“, najavio je dr. Nikola Milojević, organizator kongresa.

Kvalitetu i potencijal kongresa u razvoju zdravstvenog turizma u Hrvatskoj prepoznale su i mnoge državne institucije pa je kongres organiziran uz potporu Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskoga sabora, Gordana Jandrokovića, Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika i Hrvatske liječničke komore.

Dr. Nikola Milojević, organizator kongresa

Komentiraj