Mrak Taritaš: “U ovom trenutku između Tomaševića i Klisovića, biram Klisovića”

Čelnica GLAS-a Anka Mrak Taritaš komentirala je predstojeće lokalne izbore i naglasila kako birajući između SDP-ova kandidata Joška Klisovića i Tomislava Tomaševića iz Možemo, njezin odabir je Klisović.

“Mi u Glasu smo sjeli i razmotrili opcije. Tomašević je imao jedan moment koji je trebao iskoristiti. Taj moment je bio kad smo se svi htjeli okupiti oko jednog kandidata i s njim izaći i pokazati da imamo snagu i ideju od centra prema lijevo. On je to propustio, propustio je mogućnost da pokaže da ima mogućnost okupljanja. U ovom trenutku između Tomaševića i Klisovića, biram Klisovića”, poručila je Mrak Taritaš u razgovoru za N1 televiziju.

Dodala je da će kampanja za Zagreb biti jako zanimljiva, osobito zbog velikog broja kandidata.

“Važno je što će biti poslije. Morate biti spremni upravljati velikom strukturom i gradom, a ja to kod Tomaševića ne prepoznajem”, istaknula je Mrak Taritaš.

Osvrnula se i na aktualnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

“Potres je pokazao maksimalne razmjere nemoći, nesnalaženja i nerada Bandića i HDZ-a”, kazala je.

Mrak Taritaš je poručila kako joj se čini da će Damir Vanđelić ipak izaći na lokalne izbore, ali kao nezavisni kandidat.

“HDZ je ponovno ponudio alibi kandidata. Vanđelić se trebao baviti obnovom. Razočarana sam s tim što Fond ne radi svoj posao. Vanđelić je dobio priliku jer je HDZ od njega htio stvoriti novo lice za gradonačelnika Zagreba”, kazala je Mrak Taritaš.

Komentiraj